سلام هفته ۲۴بارداری هستم دکتر به علت عفونت ادرای کپسول سفالکسین۵۰۰داده از وقتی این دارو رو مصرف میکنم احساس میکنم حرکات جنینم کمتر شده خیلی میترسم!!!

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام کند شدن حرکات جنین ربطی به مصرف قرص سفالکسین ندارد بهتره مایعات ومیوه  بیشتری مصرف کنید وزود  به زود ادرار خود را تخلیه کنید وادرار خود را نگه ندارید تا عفونت زودتر از بدن شما خارج شود برای حرکات جنین هم باید بعد از خوردن غذا یا خوردن ماده غذایی شیرین مثل شربت ویا کمپوت یک ساعت به پهلوی چپ بخوابید در یک ساعت حداقل باید جنین ۴ حرکت داشته باشد اگر حرکات جنین کمتر بود باید به پزشک مراجعه