ازمایش بتا

وقت بخیر .با توجه ب اینکه قبل موعد به مدت دو روز لکه بینی و خون ریزی خفیف  داشتم .روز پنج شنبه که روز 26 دوره و امروز ک روز 29 دوره ی من بود ازمایش بتا دادم که پنج شنبه 2 و امروز 6 بود .میخواستم ببینم احتمال بارداری قطعا منفی است؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

ممنون خیر جواب آزمایش شما قطعی منفی نیست باید صبر کنید اگر تا ۱۰ روز دیگر به خون ریزی نیافتادید آن وقت میتوانید مجدد آزمایش بارداری بدهید تا صد در صد باردار بودن  شما مشخص شود ممکن است تخمک گذاری شما دیر تر اتفاق افتاده باشد به همین علت عدد  بتای شما پایین بوده است باید صبر کنید موفق باشید