شوهر بسیار مادیاتی در عین حال محبتش به من کم.

سلام وقتتون بخیر

من ۲۷ سالمه شوهرم ۳۲ سالشه  نزدیک دو ساله عروسی کردیم هر دوشاغلیم در آمد من خیلی بیشتر از شوهرم هست اما اون همش با حساب و کتاب برای من اگه بخواد چیزی میخره.  اصلا بهم پول نمیده . اوایل که خودم برای خودم لباس لوازم آرایش و ...میخریدم دیگه آنقدر گفتم تا حالا اگه چیزی بخرم میگه بنویس تا بعد پولشو بهت بدم من اینطوری اصلا دوست ندارم بارها بهش گفتم درسته شاغلم اما دلم میخواد ماهانه شوهرم بهم یه مبلغی پول بده حالا یا خرج خودم میکنم یا برای خونه میخرم یا شاید پس انداز . ولی اون اصلا قبول نمیکنه. جدیدا هم میگه تو که درآمد داری از پول خودت برای خودت بعضی وقتها خرید کن . من واقعا ناراحت میشم که شوهرم چشمش دنبال درآمد من هست درآمد خودش هم خوبه طوری که ماهانه ۸۰۰ هزار تومن پس انداز میکنه اما حاضر نیست به من پول بده . اگه چیزی هم برام پول بده از حساب طلبی که به من داره کم میکنه حتی نمیذاره یه ۱۰۰۰ تومنیش همینطوری سمت زنش بیاد . من برام مهم نیست از درامدم خرج خودم و زندگیم کنم ولی از این همه مادیاتی بودنش ناراحت میشم از این که چشمش دنبال پول زنش هست با اینکه خودش ماهانه درآمد داره و سپرده بانکی چندین میلیونی هم داره.

دیگه اینکه خیلی بهم محبت نمی کنه اگه کار اشتباهی انجام بده حتی حاضر نیست یه عذر خواهی کوچولو بکنه یا با یه نوازش یا بوسه ای از دلم در بیاره خیلی مغروره.  چند روز سر جریانی از دستش ناراحتم نه اشتباهش رو قبول میکنه نه از دلم در میاره . دوتا کرم سفارش دادم ۷۰۰۰۰ تومن دیروز . با تلفن حرف میزدم صدامو شنیده اونوقت امشب میگه نکنه میخوای پول کرماتو من بدم به شوخی گفتم خوب تو بده تا از دلم دربیاد ناراحتی میگه تو باید برام یه لباس بخری تا من ناراحتی از دلم بره.

شرمنده آنقدر طولانی شد مجبور شدم برای واضح شدن مشکلات توضیح مفصل بدم .

واقعا ناراحتم از این کمبود محبتی که از جانب شوهرم میبینم و این همه پول دوستی که داره .

نمیدونم چیکار کنم ؟

ممنونم از صبر و حوصله و پاسختون

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
ممنون که کلینیک نی نی سایت رو برای دردو دل و سوالتون انتخاب کردید خیلی هم خوبه که کامل نوشتید و نوشته هاتون خیلی کمک کننده بود .
من کاملا شما رو درک می کنم و متوجه هستم که شما نیاز و چشم داشتی ندارید این پول یا خرید حتی ناچیز فقط یک هس هست که دوست دارید تجربه کنید و بهش نیاز دارید و من شک نداریم شما در برابر این حس قشنگ حتما بیشتر هم جبران خواهید کرد و در کل مشکل شما بیشتر توجه و احساسی است .... بحث پول دقیقا اون نیاز عمیق زنانه هستش که حس مورد حمایت بودن رو می ده..
ببینید در هر حال این نکته رو ما میدونیم که شما یک زن قوی و مستقل هستید و چون از ابتدا برای خودتون خرید می کردید و ... این انتظارات از ابتدا شکل گرفته و خیل یجا ها هم اگر خرجی نشده شما برای ادامه زندگی گفتید خب عیبی نداره خودم انجام میدم و انجام دادید...
نکته اساسی این هست که شما بیاموزید چطور مطالب رو بازگو کنید که بهترین پیام منتقل بشه و باید بدونیم که این مساله یک روزه ایجاد نشده که یک روزه از بین بره و نیاز به صبر و حوصله داره ...
مدل گفتگوی شما اگر تغییر کنه ...مدل خواسته های شما و نوع بیانش اگر تغییر کنه احتمال تغییر در رفتار های او هم زیاد تر می شه... د رانی مورد من به شما کتاب معرفی می کنم
اما ایجاد فضای دوستانه .... صمیمی .... همراه با تعریف و دور از غر زدن و مرور اتفاق های گذشته بهترین روش برای بیان خواسته ها هستش...
برای ایجاد چنین فضایی ابتدا شما باید لیستی از خواسته هاتون بنویسید سپس از کم ترین اونها شروع کنید ... اما همین خواسته باید در فضای صمیمی بیان بشه ابتدا هم با بیان ویژگیهای مثبت او و نقاط قوت رابطه شما و او شروع می شه و سپس بعد از مرور زمان کم ترین خواسته شما مطرح می شه و به مرور موارد بعدی....
به هر حال او هم ویژگیهای مثبتی داره اگر برید به شمتی که گذشته رو مرور نکنید، نگید من دوست دارم بهم پول بدید و ... و مدام جنگ قدرت نباشه ... این که درامد او از شما کم تره ممکنه باعث یک دفاع بشه و اوضاع رو بد تر کنه ... این که حس کنه به عنوان مرد از شما کم تر در میاره ....اجازه بدید او احساس کنه قوی هستش و تصمیم گیرنده...خوب بهترین و .... هستش ... اجازه بدید حس کنه که شما کنار او احساس خوبی دارید زندگیتون رو دوست دارید و دوست بودن و صمیمی بودن رو اجاد کنید بجای ایجاد فضای جنگ قدرت ... میدونم که شما خانمی هستنید که ذاتا قوی هستید ولی نمایش این قدرت باعث شده او از وظایف خودش به عنوان یک مرد حمایتگر فاصله بگیره.کما اینکه همین نمایش قدرت باعث شده بگه خوب این که خودش درامد داره .... من چرا خرج کنم... شما بایستی این سیاست رو پیش بگیرید که شما وزیر باشید و او شاه (بهترین مثالی که می تونم بزنم اینه) در شطرنج وزیر به همه جا می تونه بدون محدودیت سرک بشکشه و همه چیز دست وزیره ولی اجازه بدید او شاه باقی بمونه ...شما وزیر ... حس شاه بودن رو بهش بدید من قول می دم که خیلی چیزها تغییر خواهد کرد.
شاد باشید