سلام ما خونه ی ۷۸مترد داشتیم آسانسور نداشتیم ،هشت سال نشستیم ،با هزار جور صحبت با شوهرم آخرش قانع کردم که بفروشه به خاطر پله ها خیلی اذیت میشدم الان میخواد یه نود متری بخره اونم چهار ماهه خونمون رو فروختیم ولی اوقدر صبور هست که هنوز خونه ای رو معامله نکردیم واقعا دیونه شدم دیگه منم میدونم،اگه این نود متری رو بخره باز همین مصیبتهایی که کشیدم رو دوباره بعداز پنج سال باید دوباره بکشم تا متراژ خونمون رو ببره بالا بنابراین بهش پیشنهاد دادم که خونه ۱۳۰متری بخره وعوضش یکسال ونیم بریم بشینیم طبقه پایین مادر شوهرم واونجایی که خریدیم بدیم رهن وبزاریم برای خرید خونه حالا بعداز یکسال ونیم هم خدا قادره جور میکنه به نظرتون کار خوبی کردم؟؟؟؟

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
به نظر می رسه بهتر هست که این سوال رو در تبادل نظر هم مطرح کنید
اما بصورت تخصصی این مورد مربوط به یک مشاور اقتصادی است . ولی به نظر می رسه با توجه به شرایط غیر قابل پیش بینی اقتصادی و عدم مشخص بودن نرخ املاک و نوسان های موجود در بازار خرید خونه مجدد سخت باشه
اگر خونه بزرگ تر رو بخرید و رهن بدید تا بتونید بعدا برید فکر خوبی به نظر می رسه
البته این نکته رو هم حتما خود شما در نظر داشتید که نزدیک بودن به خانواده همسر مشکلات خودش رو ممکنه داشته باشه ولی چون خود شما پیشنهاد دادید من تصور میکنم که این ارتباط بین شما و خانواده همسر ارتباط خوبی است و شما جوانب کار رو در نظر گرفتید ...
شاد باشید