شوهرم خیلی عجول وعصبی هست

سلام همسر من خیلی عجول وعصبی وزودرنج هست تقریبا  دوسال ازدواج کردیم سعی کردم باهاش راه بیام  مثلا اگه بخوام ساعت هفت جایی برم من شش اماده ام ولی اون اصلا تحمل معطلی برای ی کفش پوشیدن ساده رو نداره چیکار کنم خوب بشه

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام ،ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد ،واقعاًً سخته با يك مرد عصباني زندگي كردن ،ولي شما مي توانيد كارهاي انجام دهيد ،اول اينكه او شايد در خانواده اي بزرگ شده كه همه عصباني هستن و نمي توانيد به اين فكر كند كه اين عصبانيتش شمارو اذيت مي كند ،پس با او صحبت كند وقتي كه آرام هست و به بگو كه چقدر اين مسئله شمارو اذيت مي كند ،كار بعدي اين هست كه در خانواده از نكات مثبت او بيشتر صحبت كنيد تا نكات مثبتش تقويت كنيد ،اگر فكر مي كنيد از موضوع خاصي عصباني هست از مطرح كردن اون موضوع خوداري كنيد ،وقتي عصباني ميشود اجازه بدهيد كه كامل عصبانيت خودش را خالي كند و شما حرفي نزنيد چون آقايون كلامي هستن ،و مسئله ديگر به كارهاي خودتان هم فكر كنيد كه چه كارهاي شما يا حرفهاي شما اورا عصباني مي كند و سعي كنيد خودتان هم تغيير كنيد ،موفق باشيد .