پسر چهار ساله ام رفتار زشتی پیدا کرده

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 401 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام خدمت شما. منزل ما کنار منزل برادر شوهرمه. هروقت برادرشوهرم میخواد وارد خونه اش بشه پسر من میدوه میره میگه عمو چی خریدی به منم بده بخورم. اون بنده خدا هم میده. ولی من و پدرش خیلی زجر میکشیم. بخدا همیشه هرچی خواسته معقول داشته برآورده کردیم و کم نذاشتیم. هرچی با محبت و جایزه ازش میخوایم که نکنه این کارو باز ادامه میده. دوباره امروز عموش اینا پیتزا داشتن مدام میرفت میگفت به منم از اینا میدید؟یعنی به منم میدید پیترا بخورم؟هرچی صداش میکنم میگم مامان الان میریم میخریم. میگه نه. به پسر عموش مدام میگه بریم به من یه کم پیتزا بده. خیلی ناراحتم. خیلی. ببخشید طولانی شد

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
این رفتار در یک کودک 4ساله طبیعی هست واصلا ربطی به این موضوع ندارد که شما وهمسرتان در رفع نیازهای پسرتان کوتاهی کردید
بجای اینکه با کودکتان صحیت کنید ومتوسل به رشوه وپاداش شوید با برادر همسرتان صحبت کنید وبگویید در چنین مواقعی به کودکتان چیزی ندهند وبا مهربانی بگویند شما باید خانه خودتان غذا بخوری
میتوانید هر دو خانواده برنامه غذایی مشترکی داشته باشید( گرچه کمی سخت است) وروزهایی که غذاهای خاصی مثل پیتزا و ..هست  که معمولا بچه ها دوست دارند سعی کنید یکی دوبار باهم هماهنگ شوید یعنی هر دو خانواده همزمان داشته باشید ویا پسرتان متوجه نشود
سعی کنید به غیر از بحث غذا در موارد دیگر هم بدون هماهنگی واجازه والدین بچه ها به منزل همدیگر نروند ویک ساعت مشخصی برای رفت وامد به منزل هم داشته باشید وهر دو خانواده در ساعاتی غیر از ساعات مشخص اجازه ندهید که بچه ها به منزل هم بروند ویا به منزل شما بیایند
در این مورد قصه وداستانی تعریف کنید (محتوای داستانتان در مورد شخصیتی باشد که مدام از دیگران درخواست میوه وخوراکی میکرد و کم کم دوستاش از دستش دلخور شدن و قایم میکردن و....)
به مرور و با رفتن کودکتان به مهد این مشکل حل میشود چون میتوانید این مسائل را از طریق مربی و غیر مستقیم به او اموزش دهید

تجربه شما

ممنونم از لطفتون. چقدر خوب بود پیشنهادتون.