کشیدن دندون عقل و ایجاد حفره بعد از جراحی آن

سلام خسته نباشید . من حدود دو هفتس که دندون عقل نهفته جراحی کردم و چند روز پیش بخیه رو کشیدن و بعد متوجه شدم که قسمتی که برام بخیه زده بودن بازه و یه حفره تشکیل شده که خیلی عمیقه ولی درد نداره  . به دکتر گفتم میگه اون خودش از زیر پر میشه و غذاهایی که توش مونده میندازه بیرون . میخوام نظر شمارو هم بدونم چون خیلی نگرانم

پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام
معمولا حدود ٢-٣ ماه زمان لازمه تا حفره دندان عقل پر بشه و اين مورد طبيعيه و جاي نگراني نيست.براي تسريع اين روند بهتره هر روز محل جراحي رو با سرم شستشو تمييز كنيد.