بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 66 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید

من ٤ اسفند ٩٥ آخرین پریودم بوده و درتاریخ ٨ فروردین بتا ١٦٨٠ بود ١٥ فروردین سونو واژینال در مطب انجام شد و گفته شد فقط بک ساک حاملگی دیده و مجددا در تاریخ ٢٧ فروردین سونو واژینال و بازهم درمطب متخصص زنان انجام دادم و اینبارهم گفته شد ساک حاملگی بزرگ شده کیسه زرده هم تشکیل شده ولی نتونست جنین و قلب رو ببینه و باوجود اینکه با توجه به تاریخ پریود هفت هفته و چهاروزم بود ولی سونو سن بارداری رو پنج هفته و شش روز نعیین کرد و گفت دوباره ده روز دیکه سونو کن ولی اینبار برو متخصص سونوگرافیست انجام بده

من ٤١ سال سن دارم و بعداز ٤ بار ivg ناموفق حالا به صورت طبیعی باردارشدم سوالم اینه ممکنه بارداری پوچ باشه و ده روز دیگه هم دیده نشه و اینکه چه تاریخی نتیجه قطعی توی سونو به من میده که زودتر نرم و اینکه اینهمه اختلاف بین سن بارداری از روی پریود و سونو غیر طبیعی نیست !؟؟ا

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون کیسه زرده تشکیل شده بارداری شما پوچ نیست نگران نباشید برای شنیدن ضربان قلب جنین بهتره ۲ هفته دیگه سونوی مجدد انجام بدهید

تجربه شما

سلام دوست عزیز پزشک شما خیلی زود برای شما سونوگرافی انجام داده اند طبیعی است که در آن زمان ضربان قلب جنین رویت نشودبارداری شما پوچ نیست صبر کنید پایان ۷ هفتگی سونوگرافی انجام دهید تا ضربان قلب جنین دیده شود

سلام دوست عزیز پزشک شما خیلی زود برای شما سونوگرافی انجام داده اند بهترین  زمان اولین سونوگرافی ۷ تا ۸ هفتگی میباشد نگران نباشید بارداری شما پوچ نیست صبر کنید پایان ۷ هفتگی به متخصص سونوگرافی مراجعه کنید تا ضربان قلب جنین دیده شود