بارداری و زایمان

با سلام

من تازه وارد هفته پنج شدم گاهی وقتی بلند میشم و یا مینشینم زیر شکمم تیر میکشه ولی سریع خوب میشه سر معدم هم سوزش داره داخل شکمم هم دردهای خفیفی رو گاهی حس میکنم میخواستم ببینم این طبیعیه یا خطر ناکه ؟

و سوال دوم اینکه من قبل از اینکه بدونم باردارم یه یار کرفس خام خوردم 3روز بعدش فهمیدم باردارم ممکنه موجب سقط جنین بشه ؟ در ضمن اصلا علائمی از خونریزی نمیبینم ؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام  علایم شما طبیعی است وجای نگرانی ندارد با خوردن یک بار کرفس مشکلی پیش نمی اید