باسلام دکترگرامی همسر بنده زگیلی در زیر زبانش با بافتی نرم داردایا باید جراحی بشه کمی رشد کرده اما متوقف شده ایا برای بنده ضرری ندارد منتقل نمیشود من از زگیل تناسلی میترسم امکان انتقال هست باتشکر
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام گاهی مواقع ممکن است زگیل در نواحی غیر معمول نظیر لب، اطراف دهان،روی زبان یا مخاط دهان ایجاد شود که عموما ناشی از انواع ویروس HPV سروتیپ 2، 6، 11، 13 و 32 می باشد. این حالت در افرادی که روابط جنسی از طریق دهان دارند بیشتر دیده می شود. معمولا درمان این زگیل ها با لیزر بسیار رضایت بخش است. بله متاسفانه قابل انتقال است . ویروس‏هایی که عامل زگیل‏های تناسلی هستند به ندرت باعث زگیل‏های دست یا پا می‏شوند ولی می‏توانند باعث پدید آمدن زگیل‏هایی در دهان گردند. بنظر می‏رسد زگیل‏های تناسلی با سرطان‏های ناحیه تناسلی مرتبط باشند حتما همسرتون برای درمان باید مراجعه کنن . ترجیحا خودتون هم معاینه زنان بشین تا در صورت ابتلا براتون درمان گذاشته بشه .حتما خودتون تست پاپ اسمیر بدین .