سلام خسته نباشید.دوقلوباردارم هفته 29هستم اوایل بارداری ازمایش ادرار دادم که عفونت تشخیص داده شد درحالی که هیچ علایمی از عفونت نداشتم وجای دیگه ازمایش کشت ادرار دادم عفونت خیلللللی جزی بود که دکتر گفت نیاز به دارو نیست فقط مراعات کن...الان دوباره ازمایش دادم باز نتیجه عفونت شدید بود درحالی که اصلا علایم عفونت ادرار رو ندارم کشت ادرار هنوز انجام ندادم نگرانم اییا جایی که ازمایش میدم درست نیجه نمیدن یا قضیه چیه چرا جای ازمایش ادرار میدم میگن عفونته جای دیگه کشت ادرار میگن عفونت ندارم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام شما دچار عفونت ادراری بدون علامت هستید که معمولا درمان نمی شود اما شما باید مایعات زیاد مصرف کنید مثانه را زود به زود و کاملا تخیله کنید ماست زیاد استفاده کنید