سلام ﺧﺪﻣﺖ ﺷﻤﺎ ﺩﻛﺘﺮﻛﺮﺍﻣﻲ ﻣﻦ ﺧﺎﻧﻤی 24ﺳﺎﻝ ﺩﺭ ﻋﻤﻞ ﻧﺰﺩﻳﻜﻴ ﺒﻪ ﺍﺭﻛﺎﺳﻢ ﻧﻤﻴﺮﺳﻢ ﺑﺎﻳﺪ جکار ﻛﻨﻢ ﺯﻣﺎﻥ نزدیکی ﺑﻪ ﻳﻚ ﺳﺎﻋﺖ ﻫﻢ ﺭﺳﻴﺪﻩ
پاسخ مشاور
سلام و ممنون که سوال تون رو با من مطرح کردید. ارگاسم زنها یادگیری هست و مدت زمان سکس تاثیری در ایجاد آن ندارد. مطالب مفصل تری در رابطه با سوال شما در کانالم گذاشته ام که میتوانید مطالعه نمایید. @sexandmarriage فیروزه سخندانی مشاور ازدواج و سکستراپیست 021-88225819