با سلام و احترام..من بیست و هشت سالمه.و یک پسر سه ساله دارم.قصد اقدام جهت بارداری دوم دارم و مبخوام دختردار بشم..رژیم دختردار شدن تا چه حد مبتونه موتر باشه و از چقدر قبل اقدام باید شروع شه....و در کل برای دختردار شدن چه کارهایی باید انجام بدم..سیکل پریودم بین بیست و هشت تا سی و چهار روز متغیره اما اکترا بین یست و هشت تا سی هست ..لطفا راهنماییم کنید
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام برای داشتن فرزند با جنسیت دلخواه علاوه بر رژیم غذایی دستورالعمل های دیگری نیز برای شما و همسرتان وجود دارد. شما می توانید برای استفاده و آشنایی از این دستورالعمل ها با مرکز مامایی مهر آسا (88485528-021) تماس بگیرید و از راهنماییهای متخصصان این مرکز استفاده کنید. فاصله زمانی 35-21 روزه سیکلها طبیعی است.