دختر دایی من 3 روزه زایمان کرده است .. اما فرزندش سینه رو قبول نمی کنه و شیر نمیخوره .. چه کاری باید انجام دهند؟
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام معمولاً شیر نخوردن نوزاد از یک سینه معمولاً به دلیل mastitis یا ورم پستان است. به متخصص زنان مراجعه نمایید. در ضمن مصرف داروها بخصوص آنتی بیوتیک ها به دلیل مزه شوری و بعضاً تلخی که در شیر ایجاد می کند طعم شیر را نامناسب می کند. گاهی اوقات به دلیل عفونت های گوش در نوزاد این اتفاق می افتد. گاهی اوقات به دلیل عدم توازن در بغل گرفتن نوزاد رخ می دهد. موراد فوق را در ابتدا با متخصص زنان و سپس گوش و حلق و بینی در میان بگذارید. دکتر صادق جعفرنژاد