مشکلات و عوارض خودارضایی

سلام من دختری مجرد هستم که چند سال به صورت چهار پنج بار در هفته خودارضایی میکردم اما ۸ ماهی هست که کمترش کرده بودم  . اما الان دوماهه که این کار رو ترک کردم.از عوارض خودارضایی که خوندم نوشته بود پس از ازدواج در یک رابطه زناشویی دیگه تحریک نمیشید و در به ارگاسم رسیدن دچار مشکل میشید .الان من میترسم یهو این کار رو دوباره تکرار کنم الان سوال من این هست که اگه من یهو این کار رو دوباره تکرار کنم(مثلا دوهفته ای یک بار) میتونم توی یک رابطه زناشویی تحریک بشم و به ارگاسم برسم و مشکلی نداشته باشم؟؟؟

وسوال دومم این هست که عوارض خودارضایی تا چند ماه پس از ترک از بین میره؟؟مثل اختلالات ارگاسم و تحریک نشدن و...

ممنون میشم به همه سوالاتم جواب بدین و کمکم کنید چون خیلی استرس و نگرانی دارم و نمیتونم با کسی درمیون بزارم و دکتر هم نمیتونم برم لطفا کمکم کنید

پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

اول اینکه استرس و اضطراب شما بیشتر شما را به سمت اینکار سوق می‌دهد.کاملا آرامش خود را پیدا کنید.هرانچه که در گوگل سرچ میکنید که قطعیت ندارد و همان اتفاق نخواهد افتاد.این یک غریزه طبيعي هست و یک نیاز...فقط باید کنترل داشته باشید ورزش کنید و از هرآنچه که باعث تحریک شما می‌شود دوری کنید‌.
وقتی اینکار را انجام می‌دهید عذاب وجدان شما بیهوده هست و بپذیرید که کاملا طبیعی هست.
همین اندازه که شما توانستید برخود مسلط شوید و کنترل کنید عالیست.