تبریک نگفتن روز دختر

من مادرشوهرم هیچ وقت روز دختر رو تبریک نمیگه ولی من روز مادر روبه‌ تبریک میگم ولی مشکلم تبریک نگفتنش نیست مشکلم اینه که توقع داره من هدیه برا دخترش بابت روز تولدش وروز دختر بگیرم این اذیتم میکنه که همش تکرار میکنن وتازه میگن که هدیه چی باشه

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

مشکل شما همین است؟
سطح انتظارات افراد متفاوت است.به قول دکتر فرهنگ هلاکویی روزی که انتظار و توقع داشتید کارتون تمومه.
شما اگه کاری میکنید برای خودتون هست.از تربیت و فرهنگ و باورهای خودتان هست.پس هرگز انتظار نداشته باشید https://www.aparat.com/v/wVDI8
این لینک رو کپی کنید و ببینید بادقت...موفق باشید