اصلا اعتماد به نفس ندارم خودمو دوست ندارم خیلی زشتم نمیدونم چیکار باید کنم تو مدرسه خجالت میکشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۳ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوست عزیز
دوست عزیز ممنون هستیم از اینکه اینجا موضوع خود را با ما به اشتراک گذاشتید این نشانه ی شجاعت شماست.
در وهله ی اول می توان عزت نفس لازم را در شما دید عزت نفس کلمه کلیدی مهمی ست بدین معنی که شما چقدر خودتان را دوست دارید؟ به خود اهمیت می دهید؟ و چه تصویری از خود دارید؟
عزت نفس با اعتماد به نفس متفاوت است اعتماد به نفس آن باوری ست که شما نسبت به توانایی های خود دارید اینکه کاری را انجام می دهید از انجام آن کار و به نتیجه رسیدنش حس خوبی نسبت به خود دارید آنجایی که به خود می گویید تونستم تا انجامش دهم.
تمام تلاش خود را به کار بگیرید تا بر روی عزت نفس و اعتماد به نفس تان کار کنید اینها مواردی هستند که توسط خود شما به دست می آیند و بعد از سمت خانواده، مدرسه و محیط
*خودتان را همانگونه که هستید دوست داشته باشید؛
*شما همینطور که هستید زیبایید ؛
*قرار نیست شبیه به دیگر دوستانتان باشید هر فردی با دیگری متفاوت است ؛
*خودتان را با خود مقایسه کنید نه با دیگری ؛
*کتاب بخوانید ؛
*ورزش کنید؛
*یک کارهنری یاد بگیرید؛
*تلاش کنید تا هر حرفی بر روی شما تاثیر منفی نگذارد؛
*سعی کنید مهارت های بین فردی را یاد بگیرید؛
*برای خود هدیه بخرید؛
*سعی کنید مواقع عصبانیت شروع به نوشتن کنید از آنچه که اتفاق افتاده بنویسید و اینکه چقدر عصبانیتان کرده است؛
*با اعضای خانواده در ارتباط باشید؛
*بدانید که لایق بهترین ها هستید از آنچه که هستید خجالت نکشید شما دوست داشتنی هستید دوست عزیزم.