دکتر با وجود رحم سالم و  فولیکول مناسب در ماههای قبلم  این ماه برای بارداری لتروزل تجویز کردن که باعث ادامه پیدا کردن پریود  در حد لکه و نازکی آندومتر و رشد نکردن فولیکولهای این ماه شد  روز دوازدهم برای آندومتدر استرادیول تجویز کردن و دوفامد که خونریزی رو قطع کنن که سه روز هم قطع شد   ولی دو روز بعد از شروع دوفامد خونریزی در ساعات مشخصی در حد پریود  و باقی روز در حد لکه هنوز هست و تاثیری نداشته .قطع کردن قرصها زودتر از موعد چه عوارضی میتونه داشته باشه(4 روز تا پایان قرصها مانده) ؟ با شروع دوفامد حالت های بدنیم کاملا مثل پریودی هست مثل درد سینه و درد تخمدان.بخصوص قطع کردن دوفامد میتونه عوارضی داشته باشه لازمه بگم همیشه پریودهای منظمی داشتم با قطع منظم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بهتر است جهت ادامه درمان نازایی به فوق تخصص نازایی مراجعه کنید .