بچم اشغال رو فرش میخوره و غذا نمیخوره

سلام  خسته نباشید

بچه من ۱۰ماهشه و ۳۱ هفته به دنیا اومده حرفهام رو درک نمیکنه فقط فرق خنده و اخم رو می‌فهمه روزانه یک یا دوبار غان و غون می‌کنه و هرچی اشغال تو خونه باشه میخوره ولی وقتی که بهش غذا میدم نمیخوره یا وقتی که غذا رو جلوش میزارم  که خودش بخوره دریغ از اینکه یه نقطه غذا برداره بخوره

فعالیت جسمانیش زیاده فقط حس میکنم کند زهنی داره که حرفهام رو نمی‌فهمه یه چند باری هم که با همسرم دعوام شده سر بچم داد زدم چون خودم سنم کمه تجربه ای ندارم اگه میشه راهنماییم کنید که چکار کنم بچم حرفهامو درک کنه و اشغال نخوره و شروع کنه به حرف زدن و اینکه چطور اون ترسو از دلش خارج کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و عرض ادب
با احترام در خصوص موضوعي كه فرموديد پيشنهاد اوليه من مراجعه به متخصص مغزو اعصاب كودكان هست تا از نظر پزشكي مسئله فرزند شما بررسي بشه و سپس در صورت عدم وجود علت پزشكي ارزيابي لابني روانشناختي اتجام بگيره.
پرتلاش و صبورباشيد.