ازدواج

سلام با خواستگاری که تفاوت سنی۱۰سال باهاش دارم چیکارکنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوست عزیز
منظورتان از اینکه در این شرایط چه کنید چیست؟
ابتدا ببینید که آیا قصدی برای ازدواج دارید یا خیر؟
چنانچه قصد ازدواج را دارید چه معیارها و ملاک هایی را مد نظر دارید؟
چه انتظاراتی از یک ارتباط ، زندگی مشترک و همینطور از طرف مقابل خود دارید؟
از خود بپرسید آیا فردی را که انتخاب می کنید برای تمام رابطه تان حرف برای گفتن با او دارید؟
آیا می توانید به دوستان و آشنایان خود وی را نشان دهید ؟ در کنار وی حاضر شوید؟
سن یکی از گزینه هاست در کنار آن شرایط دیگری هم لازم هست تا در نظر گرفته شود مثل اینکه با توجه به فاصله سنی چقدر از علایق شما مشترک هستند؟ چقدر دنیای مشترک با هم دارید؟ چقدر میتوانید یکدیگر را درک کنید؟
دوست عزیز توجه داشته باشید که بیشتر از آنکه شرایط سن ایشان و تفاوت سنی مد نظر گرفته شود بایستی شرایط سنی شما در نظر گرفته شود که تا سن 25 سالگی شما برای تثبیت شخصیت، و جستجوی علایق و احساسات خود فرصت دارید تا آن زمان نوسانات بسیاری را تجربه میکنیم به طوری که آنچه که در سن 17 سالگی میپسندیدیم در دهه یعدی انتخاب ما نیست پس بهتر است تا با یک روانشناس به صورت حضوری در ارتباط باشید تا شرایط مورد بررسی قرار بگیرد.