به ارگاسم نرسیدن در رابطه

سلام وقتتون بخیر ، من ۳ ساله ازدواج کردم و توی رابطه به ارگاسم نمیرسم . هر چقدر هم که زمانش طولانی تر بشه فرقی نمیکنه حتی قبل از دخول زمان معاشقه طولانی هست اما با این وجود (فقط از راه مقعد و یا با تحریک کلیتوریس به ارگاسم میرسم) و در غیر این صورت زمان رابطه جنسی ما به ارگاسم شوهرم ختم میشه ، خیلی کلافه شدم و فکر نمیکنم راه حلی وجود داشته باشه که باشوهرم و از راه دخول ارضا بشم ، این وضعیت باعث میشه اتش من بیشتر بشه و مدام ناکام بمونم ، راه حلی جز اینها هست که بشه انجام داد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل مربی ورزش وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

بیشتر خانمها از راه دخول به ارگاسم نمیرسند.درباره به ارگاسم رسیدن خانمها بسیار مطالب خوبی وجود دارد آنها را مطالعه کنید در یک ارگاسم مواردی نقش دارند مثل چگونگی پوزیشن رابطه..روان آرام و و و
مطالعه بیشتر به شما کمک میکند تا اطلاعاتی بدست آورید و در رابطه لذت ببرید و از همان ابتدا دنبال به ارگاسم رسیدن نباشید چون همین افکار شما باعث میشه شما به ارگاسم نرسید.