گفتار درمانی

گفتار درمانی .دختر 3ساله هست دارم می برم گفتار درمانی.چند کلمه داده تکرار کنه.مثل شیر .نون .بده.دخترم با اصرار تکرار میگه به سختی کلمات رو به حرف میاد .خوبه یا بد

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل کارمند بیمارستان وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و عرض ادب
پيشنهاد ميكنم در درجه اول از نظر طبي دستگاه گفتاري كودك خودتون رو بررسي بفرماييد سپس در صورت رد شدن علت پزشكي گفتاردرماني رو ادامه بديد.البته سابقه خانوادگي هم بايد بررسي بشه.شرايط روانشناختي كودك نيز حتما بهتر هست ارزيابي گردد كه مشاوره روانشناختي به صورت حضوري يا انلاين يا تلفني با روانشناس كودك انجام دهيد..
پرتلاش و صبورباشيد.