نحوه ی افزایش اعتمادبه نفس پیش خانواده همسر: من از بچگی بیام تو جمع خجالت می کشیدم اما کم کم ک بزرگ شدم پیش اونایی ک دوسشون داشتم حساسیت نشون میدادم و دوس داشتم پیششون خیلی خودمو بالا بکشم پیش دوستای صمیمی م خیلی راحتم بگو بخند ولی کنار اونایی ک واسم مهم میان یه شخصیت درون گرا پیدا میکنم خصوصا الان ک متاهل شدم و خودم پرستار هستم و سه تا خواهرشوهر دارم ک اونام شاغل هستن و کادر درمان در جمع خانوادگی همسرم ک شلوغ میشه و دامادها و بچه ها هم حضور پیدا میکنن احساس جمع گریزی پیدا میکنم و اصلا دوس ندارم پیششون باشم و اصلا روزای آخر هفته ک خونواده همسرم جم هستن پیششون نمیرم فقط مادرشوهرمو تومناسبت ها دعوت میکنم  و تو جمع اونا ک میرم باهمه شون گرم صمیمی صحبت میکنم اما میخوام خودمو ب بهترین نحو نشون بدم طوری ک منو عالی بدونن اخرسرهم تو حرف زدن من مشخص میشه خیلی سر به زیر وساکتم نمیتونم بی نشون راحت باشم بگم بخندم یه حالت رسمی ب خودم میگیرم اصلا لطفا بهم بگید مشکل رفتاری من چیه یه چیزی هم بگم یکی بی خبر بیاد خونمون دستپاچه میشم و خودمو گم میکنم اما اگه قبلش بهم بگه با اینکه استرس اومدنشو میکشم اما به بهترین نحو پذیرایی میکنم خوشامدمیگم

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل پرستار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

با یک مشاور به گفتگو بنشینید تا بتوانید مسائل و شرایطتان را بازگو کنید.مشاور به شما کمک خواهد کرد تا علت ها کشف شود و بتوانید رفتارهایتان را بشناسید متاسفانه در سایت و دنیای مجازی چنین امکانی فراهم نیست.