سلام و عرض ادب خدمت مشاوران عزیز

ببخشید من ی مشکل داشتم اینکه من ۱۸ سالمه و از کودکی همش با خودم حرف میزنم و میخندم حتی تو خیابون یا جلو جمع هم این اتفاق افتاده واقعا خیلی ناراحت میشم چیکار کنم این عادت بد از سرم در بیاد وقتی میرم بیرون ماسک میزنم که کسی متوجه نشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوست عزیز
داریم افرادی که با خودگویی خود را آرام می کنند تا بدین ترتیب  کمی از استرس و اضطراب خود بکاهند
و اما از کودکی برای کاهش همین استرس ها و کم بودن و یا نبود افرادی در پیرامونتان تا با شما حرف بزنند و یا به درد و دل های شما گوش دهند در نتیجه با انجام این خود گویی ها شما تقویت شدید تا نگرانی ها را کاهش دهید
*توصیه هایی برای شما این است تا زمان های صحبت با خودتان را کوتاه کنید
*در طی یک هفته زمان های صحبت با خودتان را بنویسید تا در پایان هفته ببینید تا چه اندازه با خود صحبت کردید
*فعالیت های دیگری را هم جایگزین کنید
*با یک روانپزشک صحبت کنید