ازدواج با فرد خودشیفته

سلام و وقت بخیر

من با یک پسری خودشیفته نامزد کرده بودم و خوشبختانه به موقع تونستم با کمک خونوادم ازش جدا شم

اوایل نمیدونستم که همچین شخصیتی داره و با خوندن و تحقیق تونستم اطلاعاتی راجب افراد خودشیفته به دست بیارم

امکانش هست این فرد به دلیل ترد شدن از من دنبال انتقام باشه؟ برای مقابله با این آدم ها و خنثی کردن کینه شون چه کاری باید انجام بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوست عزیز
حس کینه و انتقام جویی در خیلی از افراد می تواند دیده شود در افرادی با اختلالات شخصیتی به مراتب بیشتر است  با توجه به دسته بندی اختلال های شخصیتی که هر کدام یکسری ویژگی ها و خصوصیات بارزی را دارند متفاوت خواهد بود
*در نظر داشته باشید زمانی که اطلاعاتی را کسب میکنید آن اطلاعات لازم است تا کامل شود
*زمانی که اطلاعاتی را به دست می آورید مراقب باشید به سمتی پیش نروید که هر فردی را دیدید با خودتان بگویید که خودشیفته و ... هست این شرایط باعث می شود تا مرتب برچسب بزنیم
* شما برای خنثی کردن این افراد کاری از دستتان بر نمی آید جز اینکه از خودتان محافظت کنید همانطور که با خارج شدن از رابطه از خودتان مراقبت کردید
توجه داشته باشید که شما هم حق انتخاب داشتید همانطور که خواستید وارد ارتباط شوید حال با دلایلی که دارید تصمیم گرفتید که به رابطه پایان دهید
در آخر آن چیزی که اتفاق افتاده رو هم ملاک قرار دهید آیا اینکه میفرمایید دنبال انتقام باشد این اتفاق افتاده؟ آیا یک ترس هست؟ بیشتر ترس های ما واقعی نیستند