بارداری

سلام خسته نباشید من پریودام همیشه نامنظمه دو سه ماه یه بار میشه بعضی موقع‌ها که دیر پریود میشم قرص ال دی می‌خورم منظم بشم حالا ماه پیش رابطه بدون جلوگیری داشتم تقریباً ۱۰ روز بعدش فکر کردم پریود شدم رفتم دستمال گذاشتم دیدم لکه صورتیه گفتم ۱۰۰% دارم پریود میشم پس نوار گذاشتم اما تا صبح همش آب زرد رنگ یعنی آبکی بود ازم میومد بو خارش و هیچی نداشتم به نظرتون جی می‌تونه باشه من چون تو خونه شلوار نمی‌پوشم شورتم نمی‌پوشم با تونیک بلند راه میرم، بخاطر همین هیچ وقت عفونت نمی‌گیرم به نظرتون این ممکنه چی باشه آب زرد رنگی که یک و نیم روز مدام ازم اومد در حدی که نوار گذاشتم به نظرتون ربطی به بارداری داره ممنون ازتون

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اب زرد ترشح است و ربطی به بارداری ندارد . در صورت عقب افتادن قاعدگی تست خونی بارداری انجام دهید . جهت ایجاد قاعدگی های مرتب و سایر علایم تنبلی تخمدان مراجعه کنید .