سلام وقت بخير من ١ سال ازدواج كردم و ٥ ماهه عروسي كردم الان چند وقتي هست به شدت دارم رنج ميبرم و احساس دلتنگي عجيب براي مجردي و شرايط زندگي قبل ازدواجم دارم به طوري كه دائم دلتنگم و اشك ميريزم نمي تونم تصميم بگيرم بمونم يا برم اگه برمم دلم برا همسرم تنگ ميشه ولي بمونم هم زندگيم جذاب نيس و حس افسردگي بهم دست داده الان دو ماهه كه دچار طلاق عاطفي هم شديم انگار  چي كار كنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوست عزیز

برای خیلی از افراد پیش میاد زمانی که ازدواج میکنند یاد دوران مجردی خود می افتند و به آن فکر میکنن اما شاید لازم نباشد که برای رفع دلتنگی به عقب برگشت
و خیلی اوقات ما به دنبال چیزهایی در زندگی مان هستیم که در آن  نداریم شان و یا از آنها عبور کرده ایم که حال شما به تبع ازدواج از آن گذر کرده اید

می توان به اینکه آیا با خواست خودتان ازدواج کرده اید؟
نسبت به همسرتان چه حسی دارید؟
چقدر برای ارتباط با همسرتان وقت می گذارید؟
چقدر برای ارتباط با دوستانتان وقت می گذارید؟
چقدر میشود که به خودتان آرزوهایتان و اهدافتان اهمیت می دهید؟

برای مدیریت احساسات منفی تان چه کارهایی انجام می دهید؟
افسردگی را چند وقت هست که احساسش میکنید؟
تا چه اندازه بر روی عملکردتان تاثیر داشته است؟
آیا سابقه افسردگی و یا اضطراب در خانواده درجه یک وجود دارد؟
تا به حال این حس را تجربه کرده بودید؟

سعی کنید در لحظه زندگی کنید
تمرین های ذهن آگاهی را بیاموزید تا چطور در لحظه بودن را انجام دهید
سعی کنید از خاطرات خود بنویسید
تلاش کنید تا با همسرتان در تعامل بیشتری باشید
خودتان را به صرف یک قهوه دعوت کنید
با یکی از دوستانتان قرار ملاقات بذارید
تنها خودتان هستید که می توانید به خودتان کمک کنید بعد از تجربه زندگی مشترک شما تبدیل به فرد دیگری می شوید پس آن فرد دوره مجردی نیستید خیلی از مواقع شاهد هستیم که افراد به عقب برگشتند به دوران مجردی اما خیلی چیزها برایشان تغییر کرده و دوباره هوای زندگی متاهلی را دارند اما به هر حال تغییرات زیادی را تجربه کرده اند سعی کنید باآرامش پیش بروید و با آرامش تصمیم بگیرید  از روانشناس کمک بگیرید