با سلام من در هفته سی و چهار بارداری هستم.از هفته بیست ونه در هر بار مراجعه برای کنترل وزنم حدود یک الی دو کیلو کاهش داشته. و یا ثابت بوده است ولی رشد جنین در سونوگرافی نرمال است.کم کاری تیرویید داشتم که با خوردن قرص لووکسین تنظیم شده است .این موضوع مشکلی برای جنین ایجاد نمیکنه؟
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی کاهش وزن در دوران بارداری نباید باشه میزان دریافت کالری کمتر از حد نیازتون هست و این ارتباطی به کم کاری نداره دریافت ریزمغذی ها از طریق رژیم مادر به صورت روزانه برای جنین ضروری است شاد باشید jozdany@yahoo.com