لجبازی و قهر همسرم

سلام من ۲۶ ساله هستم و همسرم ۳۳ سال داره

ما سال ۹۵ عقد کردیم و الان یک سال و پنج ماهه که عروسی کردیم

همسرم خیلی حساسه زود عصبانی میشه و سر موضوعات کوچیک قهر میکنه

خیلی هم وابسته است

ما صبح پنحشنبه رفتیم روستای پدریم همسرم شب گفت من میخوام برگردم شهر چون اینجا نمی تونم راحت بخوابم

به منم گفت بیا برگردیم بعد خانواده ام باهاش صحبت کردن که امشب بمونید فردا صبح برین ولی قبول نکرد

گفتن پس اجازه بده دخترمون بمونه فردا خودمون میاریمش قبول کرد

به من گفت تو بمون من میرم

جمعه که برگشتم و بهش گفتم من رسیدم اومد دنبالم گفت دیگه حق نداری پاتو از خونه بیرون بذاری

دیگه خونتون هم نمیریم

اخلاقش عوض شده و قهره منم نمی تونم به خانواده ام بگم که همسرم این حرف ها رو زده چون ناراحت میشن

موندم چیکار کنم توروخدا راهنماییم کنید 😭

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوت عزیز
برای زود عصبانی شدن، قهر کردن ها و وابستگی لازم هست تا موارد بیشتری را مورد بررسی قرار دهیم تا به این نتایج برسیم بنابرین از برچسب هایی مثل تو وابسته هستی و یا زود عصبانی میشی در ارتباط باهاشون استفاده نکنید.

و اما درباره موضوعی که مطرح کردید:
* احساس کرده عدم توجه از سمت شما دیده (نمیتونم راحت بخوابم) اینجا انتظار داشته تا شما کاری انجام دهید البته که ایشان هم بایستی انعطاف بیشتری داشته باشد
*انتظار داشته که همان جایی که با شما مطرح کرده که برگردیم با هم توافق میکردید و پای خانواده شما به میان نمی آمد تا انها هم بخواهند راضی اش کنند
*انتظار نداشت که شما بدون ایشون شب رو بمونید و تنهایی برگرده
*ظاهرا حرفی که زده با عملی که داشته متفاوت بوده به شما گفته که بمونید اما در حقیقت داشته بهتون میگفته که بیا بریم و خیلی تمایل به ماندن شما نداشته است

* تحت هیچ شرایطی اجازه نداریم با هم قهر کنیم زمان بدید ناراحتی رو ابراز کنید خودتون رو جای طرف مقابل بذارید در هر شرایطی با هم حرف بزنید بهم احترام بذارید و کنار هم بمانید و بخوابید
*در صورتی که قرار هست با هم جایی بروید با هم بمانید و یا با هم برگردید
*تا جایی که ممکن است دور از هم نباشید مگر در پاره ای از موارد
*این مسائل را قبل از اینکه جایی بروید با هم توافق کنید که شب را بمانید یا خیرکه جلوی خانواده ی شما و یا ایشان این مسائل مطرح نشود و بین خودتان حل شده باشد و هر کسی صحبتی کرد ببیند که شما با هم هماهنگ هستید و توافق کردید
لزومی ندارد که به خانواده تان حرفی بزنید فقط اجازه بدید همسرتان آرام که شد ازش بخوایید که با هم حرف بزنید و بهش بگید که قصد نادیده گرفتن نداشتید منظور رفتارتان را برایش توضح دهید و از این پس قانون هایی را باهم بذارید برای رفت و آمدها - برای ناراحتی ها عصبانیت ها...