ازپوشک گرفتن کودک2ساله

سلام

دخترم دوسال ویک ماهشه امادرست وحسابی حرف نمیزنه درحدبیست کلمه...میخوام شروع کنم برای گفتاردرمانی ببرم نظرخودم اینه که فعلابه مشکل حرف نزدنش بپردازم وازپوشک گرفتن روچندماه بعدوقتی صحبت کردنش بهترشدشروع کنم...نظرم درسته یاآموزش روشروع کنم؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و عرض ادب
در خصوص پوشك گيري اصلا عجله اي نداشته باشيد و به گفته خودتون بهتره در مورد گفتار فرزندتون پيگيري كنيد.هرگنه شتاب در مورد پوشك گيري عواقب رواني نامناسبي خواهد داشت كه در درازمدت نشانه هاي اون معلوم خواهد شد.
پرتلاش و صبور باشيد.