حس میکنم افسرده شدم

دختری هستم۲۲ ساله مجرد خانواده معمولی یه دوست صمیمی دارم که دختر خالمم هست تازگیا ازدواج کرده ومن عملا تنها شدم من درونگرام وچون برخلاف بقیه تا الان هیچ خواستگاری هم نداشتم از بقیه حتی خانواده خیلی تیکه میشنوم نمیدونم چیکارکنم دوست دارم ازدواج کنم ولی وقتی کسی نمیخوادم اصراری ندارم به شدت تنها شدم و حتی دلمم نمیخواد از تنهایی در بیام دوست دارم تنها باشم وگریه کنم خسته شدم حتی گاهی فکر میکنم هدفی برای زندگی ندارم پس چرا زندگیم هنوز ادامه داره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خیاط وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوست عزیز
ما زمانی افسرده می شویم که تنها بودن خودمان را نپذیریم .
دوست عزیز اشکالی ندارد که تنها باشیم گاهی اوقات تنهایی لازم است و اصلا هم بد نیست نحوه واکنش ما به آن باعث سخت تر شدن شرایط می شود دختر خاله تان ازدواج کرده اما هنوزم میتونه دوست صمیمی  شما باشد ضمن اینکه ایشان آمادگی ازدواج را داشته شما هم بایستی ببنید که آمادگی ازدواج را دارید؟ شرایط لازم را دارید؟ معیارهایتان چیست؟ دوست عزیز هر کسی میتواند ازدواج کند مهمتر این است که انتخابی مناسب خودتان داشته باشید که در کنار هم بتوانید رشد کنید هم رشد عاطفی و هم روانی ...
خواستگار داشتن به هیچ عنوان چیز خاصی نیست برای یکسری ها زودتر و برای یکسری ها هم سر وقت و زمان مناسبش پیش خواهد آمد خیلی اوقات میبینیم خیلی ها به منزلشان یک خواستگار می آید و انقدر شرایط خوب هست که با هم وصلت می کنند پس به تیکه ها توجهی نکنید و تنها بگویید که برای شما هم در زمان مناسبش وقتی که خودتان بخواهید پیش خواهد اومد و عجله ندارید
درون گرا بودن هم اصلا چیز بدی نیست سعی کنید از موقعیت ها فرصت بسازید الان فرصتی برای خودشناسی و خود آگاهی خودتان هست زمان بذارید مطالعه کنید دوستان جدید پیدا کنید سفر بروید جهان بینی تان تغییر میکند هدف گذاری کنید برنامه ریزی کنید دنبال علاقه مندی هایتان باشید خودتان دوست خودتان باشید
دنیای زندگی شما نبایستی صرفا منوط به اطرافیان باشد خیلی چیزهای دیگر برای حال خوب نیاز هست آنها را بیابید.