احتمال حاملگی

سلام 1 شهریور اورژاتسی خوردم بعدش پریود نشدم ( دوماه قبلشم یعنی یک خرداد یبار خورده بودم پریود شدم ولی خیلی اذیت شدم کلا لکه بینی های طولانی مدت داشتم ) ۱۲ روز و ۱۴ روز بعد رابطم بیبی چک زدم منفی بود شروع کردم ال دی خوردم بعد تموم شدن دوره اول پریود نشدم الانم دوره دومم پری روز یعنی شنبه تموم شده فعلا خبری نیست از پریود دیروزم بیبی چک زدم منفی بود از یه طرفم همسرم میگن منی داخلت ریخته نشده ولی به حرفش اعتماد ندارم وخیلی نگرانم نمیتونم از خونه برم بیرون ازمایش بتا بدم

 الان دوماهو نیم تقریبا گذشته هنوز پریود نشدم

سابقه بهم ریختگی پریودم دارم چون سالی دو سه بار اورژانسی میخورم خیلی بهم میریزه هورمونام

بنظرتون حاملم؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

تست خونی بتا اچ سی جی انجام دهید و اگر منفی بود دو عدد امپول پروژسترون را عضلانی بزنید تا پریود شوید .