سلام. هفته سیزده بارداری هستم.هفته پیش باخونریزی رفتم سونو.گفت جنین زنده است وهمه چیز نرمال است فقط هماتوم داری تصویر هماتوم ساب کوریونیک به ابعاد 34*20 میلی متر در مجاورت قدامی ساک حاملگی مشاهده می شود.شیاف مصرف کردم خوب شدم این هفته باز رفتم سونو :همه چیز جنین نرمال بود هماتوم ساب کوریونیک 19 در 30 میلیمتر در دیواره قدامی دیده می شود.این جمله یعنی هماتوم دیگر از جفت جدا شده و دیگر احتمال اینکه جفت کنده شود دیگر نیست در ضمن باز خونریزی پیدا کردم و شیاف مصرف میکنم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام به ایمیل شما پاسخ داده شد نوع هماتوم یکی است اما سایز کوچک شده