دست بزن کودک۳ساله

سلام.پسرم ۳سالشه خیلی دست بزن داره.دیگه خسته شدم گاهی از دستش گریه میکنم.اصلا رحم نداره.از کنارم رد میشه یا موهامو میکشه یا با دستش یه جوری میزنه که صورتمو هدف بگیره.انقد خسته شدم که گاهی ازش متنفر میشم.میزنمش میدونم بدتر میشه اما میدونم که اگه نزنمش انقد ادامه میده که دعواش کنم و بترسه تا کوتاه بیاد.توروخدا یه راهی پیش روم بزارید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و عرض ادب
دست بزن كودك  علت ريشه اي در استرس اونها داره و بايد فاكتورهايي كه باعث بروز و ظهور و تداوم اين رفتار ميشه بررسي كرد. بهترين راه حل ناديده گرفتن و عدم واكنش به اين رفتار هست و در صورت ادامه داشتن توصيه ميكنم در اولين فرصت به روانشناس كودك حضوري مراجعه و ارزيابي باليني صورت بگيره.
پرتلاش و صبور باشيد