تیروئید و کاهش شیر

سلام بنده تو بارداری متوجه تیروئید شدم که کم کار بعد با دارو کنترلش کردم الان ۳ ماه از زایمانم گذشته و شیرم به شدت کم شده طوری که فقط ۳۰ سیسی شیرتزشح میشه رفتم ازمایش تیروئید دوباره رفته بودبالا فکرکنم ۲ و خورده ای بود

شیرم به خاطر تیروئید کم شده یا دلیل دیگه ای داره ؟ لووتراماکسین ۱۰۰ میخوردم الان هم همین رو بخورم؟ کی به کی بخورم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

 کارشناس مامایی

باسلام‌
داروی تیرویید رو طبق دستور پزشک باید ادامه بدین و نباید قطع بشه
اما کم کاری تیرویید خودش باعث ایجاد مشکلات هورمونی میشه
بنظرمیرسه کاهش حجم شیر شما در پی اختلالات هورمونی ایجاد شده باید ازمایش کامل بدین