سلام خسته نباشید من دوماه پیش ی سقط تو نوزده هفته به دلیل هیدروپس داشتم تمام ازمایشا رو انجام دادم خداروشکر مشکلی نداشتم حالا برا بارداری مجدد رفتم پیش ی دکتر جدید برام اسپرین و یدوفولیک نوشته هیچ ازمایشیم ازمن نگرفت که ببینه غلظت خون دارم یا نه ، به نظرتون لازمه بخورم؟ من خیلیا رو شنیدم تو بارداری اسپیرین خوردن ولی قبل بارداری چرا اخه؟ با توجه به اینکه بچه من خودش سقط نشد و من مجوز سقط گرفتم اسپیرین لازمه؟؟چون مطب دکتر خیلی شلوغ بود نگرانم داروی اشتباه نوشته باشه
پاسخ مشاور
سلام م بارداری چندم شما بود وگروه خونی شما چی هست ودر ضمن بهتره یک سری آزمایش قبل از اقدام به بارداری انجام بدید تا علت مشخص بشه.فعلا مصرف آسپرین جایگاهی نداره