مسخ شخصیت درمانش چیه غیر از مشاور

مسخ شخصیت و واقعیت درمان داره؟ درمانش چیه؟ مشاور هم نرفتم تاحالا و نمیتونم برم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت مرد شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام بله
در مواردي خط اول درمان دارو درماني هست و به دنبال اون درمان روانشناختي. اين كه نميتونيد بريد براي درمان اقدام بفرماييد علتش رو نميدونم اما پيشنهاد ميكنم اين كار رو حتما انجام بديد تا آينده روشنتري رو براي خودتون رقم بزنيد.