با سلام و وقت بخیر خدمت کارسناس محترم؛بنده زمان زایمان وزنم حدود 73کیلوگرم بود الان حدودا 63کیلو هستم بعد از چهار ماه که زایمانم گذشته الان یک ماهه وقتی هفته ای یکبار وزنمو چک میکنم تغییری نکرده آیا راهی برای کاهش وزنم وجود داره اصولا من به عنوان یک مادر شیرده با قد160سانت و ووزن 63کیلو به چه رژیمی نیازمندم؟ ممنونم
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی کاهش وزن بعد از زایمان با توجه به اینکه شیردهی دارید حدودیکسالی طول می کشه تا به وزن قبل از بارداری برسید برای اینکه بهتر بتونید وزنتون رو کم کنید ورزش کنید و سبزیجات بیشتری در رژیمتون داشته باشید