حس میکنم بهم خیانت شده

سلام من حدود شیش ماهی میشه با یه آقا پسری به صورت مجازی دوست هستم و نسبت به ایشون حس دوست داشتن و وابستگی شدیدی دارم مدتی میشه که حس میکنم ایشون داره بهم خیانت میکنه البته باید بگم که رفتارشون هیچ تغییری نداشته و همچنان مثله قبل رفتار میکنن اما زمان زیادی با هم صحبت نمیکنیم و میشه گفت شاید در طول یک روز یا شاید هم دو روز ده دقیقه بیشتر حرف نمیزنیم و ایشون زود میرن و شاید تا دو روز دوباره نیان و بهونه ایشون کار و درس هستش

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن شغل درحال تحصیل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

دکترای تخصصی روانشناسی تربیتی

سلام و درود
دوست عزیزم، شرایط شناخت در فضای مجازی دشوارتر از مواقع معمولی است. در یک رابطه مجازی، طرفین این رابطه، بسیاری از اطلاعات و ابزار شناختی واقعی را در اختیار ندارند و از آنجا که هر دو فرد به مانند واقعیت با هم در تعامل نیستند. به همین خاطر گاهی عشق و علاقه ها غیر واقعی می شوند و دوام عشق های مجازی کمتر
است ، بنابراین فردی که وابستگی زیادی پیدا
می کند بایستی دقت کند که آسیب و ضرر نبیند.  با درک و بینش بیشتری وارد اینگونه روابط شوید و دلبسته زیاد فردی نباشید که هیچ شناخت حقیقی از او ندارید و دقت کنید که فرد بتدریج ابعاد شخصیت واقعی خود را نشان دهد و نباید صرفا از زوایای مثبت به یک رابطه مجازی نگاه کرد. در این رابطه هردو طرف حق دارند که به همدیگر اعتماد کامل نداشته باشند چون هنوز شناخت کافی از یکدیگر ندارند و ممکن است یک یا هردو طرف رابطه، چهره غیرواقعی از خود نشان دهند.
با آرزوی بهترین ها