تاخیر گفتار ی پسر چهارونیم ساله

سلام پسر من دقیقا چهار سال و هشت ماهه هست و در حد تک جمله صحبت میکنند و نمیتونه چیزی رو تعریف کنه و وقتی میخواد چیزی رو تعریف کنه فقط کلمات کلیدی رو میگه دایره لغاتش زیاده بعضی لغات سخت مثلاً عذر خواهی کردن رو میگه ولی بعضی لغات آسون مثل رفت رو میگه فت .همچنین مداد رو به درستی توی دستش نمیگیره و نقاشی هاش بیشتر خط خطی و نامفهومه ولی تمام رنگها و اشکال هندسی حیوانات میوه ها رو به خوبی بلده پازل سه تیکه رو به راحتی حل میکنه از نظر رشد فیزیکی کاملا معمولیه حدود سه تا شعر هم بلده ولی بعضی لغات شعر رو اشتباه میگه از آدم های جدید خجالت میکشه وقتی چیزی از پیشش خراب میشه فوری عذر خواهی میکنه و وقتی بقیه خوابن بی سرو صدا بازی میکنه بازیهای گوشی رو به خوبی بلده حتی خودش بازی دانلود میکنه و...

خیلی نگران هستم چون یک سال دیگه باید پیش دبستانی بره نمی‌دونم مشکل پسرم چیه ممنون میشم من رو راهنمایی کنین

سپاس از توجهتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و عرض ادب
در مرحله اول حتما فرزنتون رو به يك متخصص گوش و حلق وبيني ببريد تا از دستگاه فيزيولوژيكي گفتاري فرزندتون مطمئن بشيد بعد با يك روانشناس كودك حضوري ملاقات تا فاكتورهاي مختلف بررسي و در صورت لزوم به گفتاردرمانگر ارجاع داده بشيد.بخشي از رفتارهاي خجالتي كودك شما هم ناشي از تلفظ سخت و احتمالا غرزدن هاي شماست كه بايد توسط روانشناس كودك بررسي بشه.