فراموشی خاطره ها و عشق عزیز تر از جانم

چطور میتونم عشقمو که با تمام وجود دوست داشتم و هنوز دارم رو فراموش کنم یه ماهه نتونستم بخوابم همش اهنگ و گریه شده کارم،من یه دختر ۲۵ ساله احساساتی ام کسی که دوس داشتم رو بخاطر اشتباهاتم از دست دادم و این منو اذیت میکنه چون خودم باعثش بودم الان واقعا داغونه داغونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ميتونم درك كنم چقدر براتون سخته
تمام شدن يك ارتباط عاطفي دردناك هست و نياز به زمان هست براي التيام پيدا كردن و بايد مراحل سوگ رو سپري كنيد
 با يك مشاور فردي حتما صحبت كنيد موضوع رو عنوان كنيد و بزاريد ايشون در مسير كمك باشن .