سلام و خسته نباشید. دختر من 11 ماه و 13 روزشه وزنش یک ماه پیش 9کیلو 800 بود و قدش 76. آزمایشات نشون داد کم خونی داره و کم اشتها بود دکتر تجویز کرد 35 قطره آهن روزانه بدم و شربتbecoactin هر شب بعد از غذا 2 سی سی بهش بدم اشتهاش خوب شده و لی علاوه بر غذایی که میخوره خیلی شیر هم میخوره وقتی یه جا نیشینم از سر و کولم بالا میره واسه شیر خوردن و شبا موقع خواب تا صبح 4 بار بیدار میشه و شیر میخوره هر بار با جیغ و گریه بیدار میشه و شیر میخوره چیکار کنم این بدخوابی شبانشو خودم هم خواب راحتی ندارم این شربت اشتها رو میشه به جای شب صبح بهش بدم تا از نظر من شب گرسنش نکنه؟ تو این سن همه نوع غذایی رو میخوره فقط سفیده تخم مرغ و گوجه فرنگی و عسل و چند نوع میوه ممنوعه رو نمیدم بهش آیا درسته همه چیز بخوره مخصوصا غذای سر سفره؟
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام مادر گرامی وزن و قد کوچولوتون خوبه و برطرف شدن کم خونی و کنترل میزان شیر خوردن روزانه و به خصوص شبانه می تونه وضعیت اشتها رو در مورد غذا بهیود بده از عوارض شربت های حاوی سیپروهپتادین بهم ریختگی خواب هست دیگه نیازی به شیر شب نداره بعد از یکسالگی می تونید کم کم غذای سفره بدید