پسرم سه سالشه خیلی اذیت میکنه بهانه میگیره توی لباس پوشیدن وسواس داره مدام لباس عوض میکنه شاید روزی پنج بار جدیدن خیلی عصبی میشه و بزرگتر و کوچیکتر از خودش رو کتک میزنه لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم واقعااا از دستش عاصی شدم لطفا کمک کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

دوست عزیز؛ متوجه این هستم که در شرایط فعلی تا چه اندازه تحت فشار قرار دارید اما لازم هست تا این نکته را خدمتتان متذکر شوم که چنین وضعیتی مثل بهانه جویی و یا وسواس ها و حساسیت هایی در این سنین طبیعی است و اگر به درستی مدیریت شود ادامه دار نخواهد بود.توصیه بنده به شما این است تا در وهله اول از آنچه بین شما و فرزند و همسرتان می گذرد شروع کنید تا در دیگر ارتباطات به مرور چنین شرایطی بهبود پیدا کند.
* ابدا وارد لجبازی با او نشوید.
* تحت هیچ شرایطی اجازه ندهید تا شما و یا همسرتان را کتک بزند در این وضعیت در مقابل او زانو بزنید و به چشمانش نگاه کنید و از او بخواهید تا به رفتارش ادامه ندهد و در غیر این صورت نتیجه ی خوبی برای او نخواهد داشت و علت رفتار را از او جویا شوید.(برخورد فیزیکی با او ممنوع)
*حد و مرزهای والد و فرزندی را حتما به همراه قانون گذاری اعمال کنید.
* خیلی از مواقع می بینیم که در صورت تکرار این رفتارها کودکمان می خواهد اعتراض و یا شکایتی را به گوش ما برساند مثل اینکه برایم بیشتر وقت بگذارید و یا احساس تنهایی دارم... پس لازم هست تا بیشتر برای او و علاقه مندی هایش مثل زمان برای بازی ، نقاشی کردن ،کتاب خواندن و ... گذاشته شود.(بغل کردن و بوسیدن و نوازش کردن فرزندتان را حتما داشته باشید باید حس کند که شما او را دوست دارید)
* مراقب تعاملاتتان با همسرتان در مقابل فرزندتان حتما باشید چرا که بچه ها رفتارهای بزرگتر ها را به سرعت الگو برداری می کنند .
* در شرایط سنی فرزند شما ارتباط با پدر خصوصأ در قالب بازی هایی چون توپ بازی و ... بیشتر صورت بگیرد.
موفق باشید