سلام وقت بخیر

من ۱۴ و ۱۵ سیکل اقدام به بارداری داشتم. ۲۰ سیکل برای عصب کشی به دندانپزشکی مراجعه داشتم که آموکسی سیلین مترونیدازول و ایبوبروفن برام تجویز شد. آیا این داروها با گذشت چند روز از زمان تخمک گذاری مانع لقاح و لانه گزینی میشه؟ اگر بجای بروفن استامینوفن مصرف کنم چی؟

ماه قبل هم با مصرف این داروها در زمان تخمک گذاری باردار نشدم علت چی میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل مدیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام خيلي ربطي ندارد