سلام،۳۹ ساامه،هفت سال و دو سال پیش زابمان سزارین داشتم،الان هم در دوران شیردهی هستم،همیشه پریودهای منظم داشتم ولی در طی دو ماه اخیر ۴ بار پریود شده ام که مقدار خونریزی هم زیاد است و پس از پایان پریود هم احساس درد در رحم دارم،علت؟ایا از علائم یائیسگی است؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام حتما چک آپ و سونو لازم است و مصرف آهن جهت جلوگیری از کم خونی