بلاتکلیفی

شوهرم دست بزن داره و ناراحتی اعصاب داره و همش منو از خونه بیرون می‌کنه قصدم طلاقه چون خیلی شخصیتم رو کوچیک می‌کنه و مامانیه.

گاهی دلم برای خاطره های خیلی کوچک و کمی ک داشتیم تنگ میشه و همچنین دلم برای خونه م.چکار کنم😭

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ميتونم درك كنم چقدر براتون سخته و چقدر اذيت شديد
دلتنگي جزيي از ماهشت براي خاطراتمون هرچند كم پس به خودتون حق بديد
اما اونچه مهم تره ساختن و يه شروع بهتره كه همه اون درد و رنج ها و اسيب هارو جبران كنه .