متعادل نبودن

سلام وقت بخیر ممنون میشم راهنماییم کنید

 مدتی بود اقایی خودشون به سمت من اومده بودنو سر صحبتو وا کردنو از اینده پرسیدنو قرار بود برام فایلیو بفرسته و خیلی کمکم کرد و مشاوره داد تو کارم و حتی میخواست ازم در زمینه کارش نظرخواهی کنه و در کل خودشو مشتاق ب ارتباط با من نشون داده بود  ولی به طرز عجیبی دو هفته غیب شد اون نظرسنجی کارشم ازم نخواست دیگه و بعد ک ازشون سراغ فایلو گرفتم گفتن یادشون رفته(با اینکه تو این مدت فعالیتهای منو در فضای مجازی دنبال میکردن و جلوی چشمشون بودم) و کلا دیگ اون ادم نبودن و نه خیلی بد، ولی خب سرد برخورد کردن و گفتن میفرستم هر چی فکر میکنم هیچ برخورد بدی با هم نداشتیم و تمام این مدت با رفتارشون باعث شده بودن بهشون علاقه مند شم نمیفهمم یدفه چرا باید تموم کنن ارتباطو؟؟ البته اینم بگم ک ایشون میتونس شماره اون طرف ک فایلو داره رو ب من بده ولی بازم خودش قرار شد پیگیر شه منم دیگ شماره رو نخواستم این آدم چرا متعادل نیست؟ در برخورد با همچین فردی چجوری باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
اين فرد چطور باشما اشنا شد ،ارتباط از كجا شكل كرد و چه مدت با هم در ارتباط بوديد و ايا از اين غيب شدن ك صحبت و حرفي پيش امده بود
طبيعيه كه ما از برخورد و حمايت هاي فردي حس خوب بگيريم اما خيلي مهمه سوال كنيم كه علت تغيير رفتار اون فرد چيه و نبايد وقتي تغيير رفتاري از سمت كسي ميبينيم  توي خودمون دنبال دليل بگيريم
حتي اگر ايشون متوجه شما بوده فعاليت شما رو چك ميكرده ولي انتخاب كرده دوري كنه دليل سرد شدن رو بپرسيد و اگر اون فايل براتون مهمه شماره فرد رو بگيريد ،و بهتره بعد از اينكه جواب سوال ذهنيتون مبني بر تغيير رو گرفتيد فاصله خودتون با ايشون رو حفظ كنيد .