من ازیک نفرخوشم میاد ولی اعتراف نکردم بهش و منتظر پیام اونم ولی مثل اینکه بورسیه گرفته به خارج یعنی میخوادبره چیکاربایدکنم دوسش دارم خیلی اما۱۴ سال ازم بزرگتره اگه بخوام بیادپیام بده بایدچه کار کنم بنظرتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۶ وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
اولين فاكتور اينكه كه سن رو در نظر بگيريد درسته دوست داشتن خيلي مهمه و با ارزش اما اين اختلاف سني باعث ترديده و اينكه ايا ايشون رفتاري كرده كه اين برداشت رو كرديد دوستون داره يا يك حس و خواسته يك طرفه است .
عزيزم ما چوب جادو نداريم كه كسي رو مجبور كنيم يا مطلع كنيم كه اون پيام بده و با توجه به اينكه تو پروسه مهاجرته به نظر مياد الان درگيري فكري زيادي داره
بهتره سود ها و زيان هاي اين حس و دليل خواستن اين ارتباط رو بنويسي و بعد با توجه به نتيجه و امادگي رواني خودت براي شنيدن هر جوابي چه خوب و چه بد
 اگه باز هم برات باارزش بود ميتوني خودت پيام بدي اما بازهم تاكيد ميكنم بايد همه جوانب را در نظر بگيري.