بارداری

سلام خانم دکتر من از مهر اقدام برا بارداری کردم دکترم رفتم سونو دادم چیزی نبوده دکتر تخمک گزارین مشخص کرد اون روز اقدام کردم بازم نشد ویتانین خوردم قرص هورمونی استفاده کردم یعنی اقسام قرص با تحویز پزشک استفاده کردم .ن اینکه بگم خیلی ناراحتم و استرس دارم اصلا چون پسرم تنهاست میخا

مم یه خاهر یا برادر داشته باشع .پسرم هفت سالشه .دیگ ننیدونم چیکار کنم و اینکه همشم نزدیکی نداشتیم ولی هرباری که بود دیگ جلوگیری در کار نبود.ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بهتر است همسر شما آزمایش اسپرم انجام بدهند موفق باشید.