عفونت قارچی شدید

سلام من ترشحات پنیری دارم و چند روزه خارش وحشتناکی دارم و احساس زخم میکنم عفونت قارچی محسوب میشه؟!اخه برای کیستم قرص ال دی میخورم و میگن تاثیر داره

پماد کلوتریمازول گرفتم امروز استفاده کردم ولی دیروز تاحالا رو دو سه جای واژنم قرمزی هست که خیلی شبیه جوشه سرچ کردم زگیل نیست شبیه جوشه اونم برای عفونته؟!خیلی استرس دارم کدوم پماد بهتره و زودتر جواب میده؟! ممنون میشم راهنمایی کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر قرص ال دی برای درمان عفونت نیست برای معاینه باید به پزشک مراجعه نمایید تا دارو تجویز شود موفق باشید